Ürün Detayı

BFT LUX 2B HİDROLİK KANATLI KAPI MOTORU

Fiyat27500
Ürün Kodu: 00486315

LUX

Kanatlı bahçe kapıları için oleodinamik pistonlar Oldukça yoğun kullanıma yönelik, mesken, sanayi veya site tipi her türlü uygulamaya uygun komple oleodinamik piston yelpazesi. Kompakt ve dayanıklı olup, azami 5 metre genişliğinde ve 800 kg ağırlığındaki kanatlı bahçe kapılarının otomasyonunu sağlayabilirler. Ters çevrilebilir veya ters çevrilemez versiyonlarda mevcut olup, baypas valfları sayesinde tork ayarında maksimum hassasiyet garanti ederler.

Tamamı yüksek dayanımlı anodize alüminyumdan mamul yapı.

230V versiyonlarda baypas valfları, açılma ve kapanmada torku ayrı ve bağımsız şekilde yönetme imkanı tanır.

Kapanma fazında yavaşlatma (R versiyonlarda), büyük kanatlarda dahi sessiz ve seri hareketler garanti eder. Ayrıca, ayar vidası, yavaşlatma şiddetini tüm gereksinim durumlarına adapte etme imkanı tanır.

Kanatlı bahçe kapıları için oleodinamik pistonlar

ER - READY

Uzaktan kumandaların direkt klonlaması için yeni şifreleme sistemi Mikroişlemcili teknolojiye dayalı bu sistem, her MITTO uzaktan kumandanın bir MITTO REPLAY uzaktan kumanda olarak klonlanmasını sağlar. Nitekim, ilk radyo-kumanda ikincisine ilk kullanım esnasında alıcıya otomatik kaydı için doğru şifreyi "öğretecektir". Bunların tümü, Rolling Code güvenli aktarım sisteminin kullanımı sayesinde en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşir.

EE LINK

Hızlı ve güvenilir bir programlama için. EELINK, Bft tarafından geliştirilmiş bir sistemdir; avuçiçi programlayıcılara (Unipro, Uniradio ve Proxima) bağlantı vasıtasıyla, otomatizmalardan gelen verilerin kişisel bilgisayara (veya kişisel bilgisayardan avuçiçi programlayıcıya) aktarılabilmesini sağlar. Bu şekilde, mekanizmalara kaydedilen bilgilerden oluşan veritabanları EEdbase veya U-base sürekli olarak güncellenir. Bu yazılımlar sayesinde beher mekanizmaya gerekli kişisel bilgilerin ilintilendirilmesi mümkündür: mülk sahibinin adı ve adresi, beher radyo-kumanda servis operatörünün ve sahibinin adı ve başka birçok bilgi. EElink ile müşteri parkları veya önleyici bakım sadece birkaç tuşa basarak kolaylıkla yönetilebilir. Ayrıca, önceden karmaşık olan işlemler de daha basit hale gelir: örneğin, değiştirme durumunda kontrol ünitesi veya radyo alıcısının yeniden yapılandırma veya bir kumanda panosunu standart veya kişiselleştirilmiş bir yapılandırmaya dayalı olarak kurma.